Meedoen in de samenleving is belangrijk

Werken en leren is belangrijk. Als je je tijd op een zinvolle manier invult, voel je je beter en groeit je zelfvertrouwen. Dat geldt voor iedereen. Maar voor de cliënten en deelnemers van RIBW Brabant – mensen met een psychische of psychiatrische kwetsbaarheid – nog éxtra: werken en leren draagt namelijk ook nog eens bij aan hun herstel. Door het kopen van een product wat gemaakt is door één van onze deelnemers helpt u een deelnemer zich te ontwikkelen en mee te doen.

Waanzinnig@Home

Ons restaurant Waanzinnig heeft een eigen productlijn onder de naam Waanzinnig@Home. Zo is er een kookboek met verhalen van de deelnemers, make & bake potten, setjes olijfolie en azijn, tafelpraat-potten en borrelplanken. Zo kun je altijd ook thuis genieten van de heerlijke huisgemaakte producten van restaurant Waanzinnig. Maar ook uitermate geschikt als relatiecadeau in de decembermaand! Bekijk onze productlijn en bestel snel via info@restaurantwaanzinnig.nl of 013 5425229.

Op maat gemaakte houten producten

Deelnemers van de leer-werkplaats op de Ledeboerstraat hebben inmiddels ook verschillende nieuwe producten ontwikkeld. Zo zijn er houten kastjes, hexagons, in verschillende formaten. Deze eikenhouten kastjes in de vorm van een zeshoek (hexagon) zijn de ideale decoratie in huis. Handig om je favoriete woonaccessoires op te plaatsen! Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en prijzen, variërend van 17,50 tot en met 39 euro.

Daarnaast zijn er nog prachtige voer- en drinkbakken met een industriële look voor huisdieren. Ze zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en prijzen, variërend van 39,95 tot 59,95 euro.

Meer informatie of meteen bestellen kan via onze website.