Kiemuur voor naasten en Kiemuur Zuiderkwartier

Vanaf april opent het Kiemuur voor Naasten. Dit Kiemuur is speciaal voor mensen die in hun omgeving te maken hebben met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het Kiemuur voor Naasten vindt elke 3e donderdag van de maand plaats van 19.00 tot 21.00 uur op locatie Diederikdreef 79 in Tilburg.

Daarnaast openen we ook een Kiemuur in het Zuiderkwartier in Tilburg. Elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur zijn bezoekers welkom op de Wassenaerlaan 38.

Kiemuur Loon op Zand gestart

Het Kiemuur in de gemeente Loon op Zand is gestart in februari. Iedereen uit Loon op Zand, Kaatsheuvel of de Moer kan op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur terecht in het Dienstencentrum de Rode Loper in Kaatsheuvel. De Rode Loper is gevestigd op het Paulus Potterplein 42 Kaatsheuvel.

Co-Kit nieuwe data

Voor de C-Kit training zijn nieuwe data vastgesteld. Co-Kit is een korte praktische (online) training die mensen helpt mentaal sterker te worden na een ontwrichtende gebeurtenis, als de coronapandemie. De training bestaat uit 4 bijeenkomsten met een luchtige mix van praktische doe-opdrachten en uitwisseling, maar waarbij ook moeilijke zaken aan bod kunnen komen. Meer weten? Kijk op de website van Het Kiemuur bij Cursussen.