Betrokken en cliëntgericht

We hebben meegedaan aan het jaarlijkse Goed Werkgeverschapsonderzoek van Effectory/Intermediair. Uit het onderzoek blijkt dat medewerkers van RIBW Brabant zich betrokken voelen bij de organisatie. Ze zijn trots op de samenwerking binnen het team en de cliëntgerichtheid van onze zorg. Ook waarderen medewerkers de ruimte om het werk zelf vorm te geven en de verantwoordelijkheid die ze krijgen. Tenslotte onderschrijven medewerkers de visie en doelen van RIBW Brabant en zijn ze tevreden over de arbeidsvoorwaarden. Kortom, een fantastisch resultaat!

Coronatijd

Marina Hesen, voorzitter Raad van Bestuur: “Het feit dat dit onderzoek is uitgezet middenin coronatijd maakt het resultaat voor ons echt bijzonder. Corona doet iets met ons allemaal. Maar zoals het resultaat laat zien, tast het de extra bevlogenheid en betrokkenheid en de passie om het goede te doen voor de cliënt niet aan. En daarom zijn we extra blij met het resultaat!” René van Trijp, strategisch adviseur Personeel en Organisatie, vult aan: “Inderdaad, met alle ontwikkelingen rond corona en onze nieuwe strategische koers blijven onze mensen gemotiveerd en betrokken bij onze cliënten. Een prachtige score.”

Initiatief van Effectory

Het keurmerk ‘World-class Workplace’ dat tot dit jaar nog ‘Beste Werkgevers’ heette, is een initiatief van Effectory/Intermediair. Het is het Nederlands grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap en is volledig gebaseerd op de mening van werknemers. Effectory doet onderzoek naar werknemersbetrokkenheid en begon vijftien jaar geleden met het in kaart brengen en belonen van goede werkgevers en goed werkgeverschap. Goed werkgeverschap verdient erkenning, vindt het bedrijf.