Uitnodiging om aan te melden

Cliënten ontvangen medio januari 2022 een e-mail waarmee ze zich kunnen aanmelden voor het online dossier. De groep cliënten waar we nog geen (actueel) e-mailadres van hebben, worden per brief geïnformeerd. Uiteraard zal deze groep voor deelname aan Caren.nl wel een actueel e-mailadres moeten doorgeven. Na aanmelding volgt een activatiecode waarmee de cliënt zijn gegevens van RIBW Brabant kan koppelen aan zijn of haar eigen online omgeving op Caren.nl.

Meer informatie?

Op Mijn RIBW (klik hier) vind je een verdere uitleg over waar je Caren.nl allemaal voor kunt gebruiken: in een instructievideo, via veelgestelde vragen, met een uitgebreide handleiding en een beknopte handleiding voor het aanmelden met de activatiecode.

Hulp nodig?

  • Als je hulp nodig hebt bij het aanmelden, kan de begeleiding van RIBW Brabant helpen.
  • Daarnaast organiseert de Cliëntenraad samen met RIBW Brabant een aantal inloopmomenten om je verder te helpen. We willen deze momenten fysiek uitleg geven, maar door de coronamaatregelen kunnen we dat nu helaas niet garanderen. Meld je daarom aan voor het inloopmoment, door een mailtje te sturen naar: caren@ribwbrabant.nl. Dan houden wij je op de hoogte bij veranderingen.
    • 8 maart 13.30 – 15.30 uur, Grotestraat 401 in Waalwijk
    • 9 maart 13.30 – 15.30 uur, Nieuwlandstraat 44-46 in Tilburg 
    • 10 maart 13.30 – 15.30 uur, Kerkstraat Oisterwijk