Tips, eetwissels en sportactiviteiten

Tijdens deze maand deelden collega’s en managers hun verhaal over hoe zij werken aan een gezonde leefstijl. Denk hierbij aan een gezonde eetwissel, hoe een wandeling toch in de dag in te passen was, dat sporten ook leuk kan zijn met bijvoorbeeld een dansles, fietsend werken aan je bureau en hoe een gezonde geest in een gezond lichaam helpt een gezonde leefstijl aan te nemen. Ook deelden collega’s activiteiten die georganiseerd worden in de wijk voor onze cliënten om hen ook te helpen hun leefstijl aan te passen.

Daarnaast werd iedere collega op locatie verrast met een gezond tussendoortje. September was ook de maand van onze eigen RIBW Brabant Sportdag op donderdag 22 september op het sportterrein van de Universiteit Tilburg. Tenslotte deden ook nog meer dan teams mee aan de Tilburg Ten Miles op zaterdag 24 en zondag 25 september.

RIBW Sportdag 

Na twee jaar uitstel wegens corona kon dit jaar weer de medewerkerssportdag plaatsvinden. In totaal hebben 17 teams deelgenomen wat neer komt op meer dan honderd deelnemers. Met verschillende sporten binnen én buiten onder een stralend zonnetje was het een zeer geslaagde dag. Team Team Sprang 711 heeft de sportdag gewonnen en heeft de wisseltrofee dit jaar mee naar huis genomen.

Tilburg Ten Miles

In totaal hadden vanuit het RIBW Brabant meer dan 70 deelnemers zich opgegeven. De grootste groep die zich ooit heeft aangemeld vanuit RIBW Brabant voor de Tilburg Ten Miles! Op zaterdag liepen de wandelaars een mooie route door de Moerenburg en op zondag waren de hardlopers aan de beurt. Hoewel het weer op zaterdag niet meewerkte lieten de deelnemers zich daar niet door weerhouden!

Wil je zien hoe actief onze medewerkers waren bij de sportdag en de Tilburg Ten Miles? Kijk dan in de highlight ‘Events’ op Instagram! Volg ons ook op social media en blijf op de hoogte van al onze activiteiten!