Lockdown inspireert

Tijdens de eerste lockdown in maart bleef restaurant Waanzinnig geopend zodat deelnemers hun zinvolle daginvulling hielden. Gasten haalden maaltijdboxen af om thuis te genieten van een waanzinnige maaltijd. Koken deed het team vooral voor de woonteams van RIBW Brabant. In die tijd ontstond het idee om een eigen productlijn op te zetten met producten die het restaurant zelf ook gebruikt. Trots presenteert het team de Waanzinnig @home productlijn.

WAANZINNIG @ HOME

Zoek je een origineel kerstcadeau met maatschappelijke betekenis ? Wil je je online vrijdagmiddagborrel of nieuwjaarsborrel aankleden? WAANZINNIG @ HOME biedt uitkomst en bestaat uit: 
houten plank met Waanzinnig logo deelnemers maken de planken in de KREW houtwerkplaats (een ander leer- werkproject binnen RIBW Brabant)
Waanzinnig setje olijfolie met tijm, rozemarijn en knoflook & bosvruchtenazijn
kruidenmengsels keuze uit pepitamix of dukkahdip
Make & Bake maak je eigen naanbrood of chocolate chip cookies
Blanche Dael Thee
• stadsbranderij Locals Guatemala koffiebonen
• diverse smaken droge fuet worst en oude kaas 
Waanzinnig worstenbrood lekker Brabants met gehakt of de vegan variant
zoete lekkernijen boterkoek, brownie, oreo cheesecake, choco fudge, appelcake, chocobanaancake
• alles is los verkrijgbaar in het restaurant, en als pakket uit te breiden met een fles wijn of drie flesjes speciaalbier naar keuze van La Trappe
• en kijk voor nog meer lekkers op de website van restaurant waanzinnig.
In de maand december heeft Waanzinnig een leuke actie. Bij besteding vanaf €25 aan producten uit de WAANZINNIG @ HOME lijn krijg je een gratis worstenbroodjes of zoete lekkernijen!

Geheim van de chef

Als kers op de taart presenteert restaurant Waanzinnig een eigen kookboek met gerechten die door de jaren heen zijn bedacht en geserveerd. Een mix tussen veganistische en vegetarische gerechten en ook voldoende keus voor vlees- en visliefhebbers. Recepten met pure en toegankelijke ingrediënten om thuis eigentijdse gerechten op tafel te zetten. Kookboek Waanzinnig kost  €15. 

Kers(t) op de taart

Wil je smullen zonder zelf uitgebreid te koken? Kies dan een maaltijdbox met bijvoorbeeld een burger of een salade. Of verwen je tafelgenoot en jezelf met dit heerlijk drie- of viergangen Waanzinnige kerstmenu. Bestellen kan tot 18 december via info@restaurantwaanzinnig.nl of 013 542 5229.  

Meer lezen over werken, dagbesteding en leren en onze herstelondersteunende zorg? Neem een kijkje bij KREW.