Het voelt in deze periode misschien weer even als overleven. Maar je bent niet alleen! Tijdens de cursus wandelen we samen door de vier fasen van een herstelproces, zodat je zelf weer overzicht en grip krijgt en van daaruit kan handelen. Je leert te accepteren wat niet veranderd kan worden en te veranderen wat wel veranderd kan worden. We steunen elkaar en onderzoeken samen hoe je op een plezierige manier weer de eerste stappen kunt zetten van overleven naar leven.

Tijdens de cursus

In 4 bijeenkomsten ga je je eigen gereedschapskoffer met handige tips en tools samenstellen, waarna je beter voorbereid bent op de komende periode. Co-Kit is een luchtige mix van praktische doe-opdrachten en uitwisseling, maar waarbij ook moeilijke zaken aan bod kunnen komen. Vaak weet je, door eigen ervaring heel goed wat je wel en niet helpt. We kijken dan ook terug naar hoe je je eerder staande hebt weten te houden en welke kwaliteiten je toen hebt ingezet. Als je deelt met anderen, word je je bewust van je eigen kennis en vaardigheden en kun je daar een ander ook mee helpen. Hoe bijzonder is dat?

Meer weten?

Kijk op de Co-Kit-pagina op de website van Het Kiemuur. Interesse? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar: Info@hetkiemuur.nl