Samen met gebruikers keken we hoe de navigatie logischer kan en hoe de vormgeving bijdraagt aan de leesbaarheid van de website. Uit dit gebruikersonderzoek bleek dat een rustigere vormgeving de leesbaarheid verbetert. Daarnaast is de navigatie dus zo ingericht dat diverse type webbezoekers er hun weg vinden. Ook vind je na het lezen van de informatie steeds hoe je met ons in contact kunt komen.

‘Gekker mag het niet worden’ gaat offline

Uit onderzoek naar onze organisatiebrede communicatie, bleek dat bij cliënten www.ribwbrabant.nl geliefder is dan www.gekkermaghetnietworden.nl, een website voor (potentiële) cliënten en hun naasten. Per 1 augustus 2020 gaat deze portal daarom offline en is de informatie voortaan op www.ribwbrabant.nl te vinden. Daarnaast is de informatie van www.financieelbureaubrabant.nl op de nieuwe website opgenomen, ook deze website gaat binnenkort ‘uit de lucht’.

Surf er eens naartoe

We zijn erg trots op ons online visitekaartje en kunnen erover blíjven schrijven, zoals de hoge snelheid en goede responsiviteit van de site, de handige deelknop voor social media en ga zo maar door. Maar de beste manier om het te ontdekken is door even zelf verder op de portal te surfen.