Inzicht in vaardigheden

Bij de cursus ‘werken met eigen ervaring’ geef je daar een eerste aanzet toe. Je leert hoe je je verhaal kunt vertellen en inzetten. Je krijgt inzicht in de vaardigheden die nodig zijn om ervaringsdeskundig werk te doen. Daarnaast kun je je oriënteren op de mogelijkheden van ervaringsdeskundigheid: waar kun je aan de slag en wat houdt dat werk precies in?

Tijdens de cursus

De cursus bestaat uit 11 bijeenkomsten waarin je als deelnemer kunt oriënteren op het werken met je eigen ervaring. We gaan dieper in op de mogelijke kwaliteiten en valkuilen van een toekomstig ervaringsdeskundige. Gastsprekers en deelnemers delen hun herstelverhaal. Deze cursus is voor mensen die al wat verder in het herstelproces zijn.

Voor je deze cursus volgt is het raadzaam eerst de cursus ‘Herstellen doe je zelf’  te doen. Dan heb je alvast een goed beeld van je eigen herstelproces. En wanneer je de opleiding Howie the Harp wilt gaan volgen, wordt aangeraden eerst deze cursus te volgen.

Praktische info

Start: op donderdag 17 september van 13.30 tot 16.00 uur
Cursusduur: 11 bijeenkomsten van 2,5 uur
Als je op 17 september start heb je vervolgens op de volgende data les: 24 september, 1 oktober, 8 oktober, 15 oktober, 29 oktober, 12 november, 19 november, 26 november, 3 december en 10 december.
Maximaal aantal deelnemers: 8-12
Je docenten zijn: Ilona Pelders en Nicole Wessel
Aanmelden: Stuur een e-mail naar Info@hetkiemuur.nl

De meeste cursussen worden meerdere keren per jaar gegeven. Daardoor is het mogelijk om ze achter elkaar te volgen.

Meer informatie

Voor vragen over deze cursus kun je contact opnemen met Ilona Pelders. 
Telefoon: 06-29466828
E-mail: IPelders@RIBWBrabant.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mooi dat er zoveel saamhorigheid is!