Inzicht in vaardigheden

Bij de cursus ‘werken met eigen ervaring’ geef je daar een eerste aanzet toe. Je leert hoe je je verhaal kunt vertellen en inzetten. Je krijgt inzicht in de vaardigheden die nodig zijn om ervaringsdeskundig werk te doen. Daarnaast kun je je oriënteren op de mogelijkheden van ervaringsdeskundigheid: waar kun je aan de slag en wat houdt dat werk precies in?

Voor je deze cursus volgt is het raadzaam eerst de cursus ‘Herstellen doe je zelf’  te doen. Dan heb je alvast een goed beeld van je eigen herstelproces. En wanneer je de opleiding Howie the Harp wilt gaan volgen, wordt aangeraden eerst deze cursus te volgen.

Cursusduur: 12 bijeenkomsten van 3 uur
Maximaal aantal deelnemers: 8-12
Aanmelden: Wil jij anderen helpen met jouw ervaring? Meld je aan voor ‘Werken met eigen ervaring’ via cursussenhoz@ribwbrabant.nl of stel je vragen aan ervaringsdeskundig trainer Annika van de Werken via 06 272 091 92.

Elke cursus wordt drie keer per jaar gegeven. De cursussen lopen gelijktijdig zodat het mogelijk is om ze achter elkaar te volgen.

Blijf op de hoogte

Wil je weten wat er verder bij Het Kiemuur gebeurd? Volg Het Kiemuur op Facebook en zie welke activiteiten we nog meer organiseren.

Mooi dat er zoveel saamhorigheid is!