Ervaring werkt voor studenten

Howie the Harp™ is bijzonder omdat jouw herstelproces en dat van jouw medestudenten deel uitmaakt van het totale leerproces. Je leert persoonlijke ervaringen van enige afstand bekijken en haalt er eigen levenslessen uit. Zo zet je jouw ervaring om naar ervaringskennis. Het is die kennis die jou en jouw medestudenten onderscheidt van klassiek opgeleide hulpverleners. Vanuit ervaringskennis en theoretische kennis werk je toe naar de professionele praktijk van een ervaringsdeskundige. De unieke eenjarige opleiding kun je vanaf 24 september 2020 weer volgen bij Howie Brabant in Waalwijk.

Download hier de folder Howie the Harp™ voor studenten. Heb je interesse? Lees de compacte flyer en meld je aan voor een van onze informatiebijeenkomsten

Kansen voor organisaties en bedrijven

Mensen ondersteunen bij hun herstel met professionele inzet van eigen ervaringen. Tijdens de opleiding werken studenten gericht aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast maken zij zich beroepsvaardigheden eigen om als ervaringsdeskundige aan de slag te gaan in een betaalde baan. Steeds meer gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, maar ook bedrijven doen een beroep op ervaringsdeskundigen. En terecht want het werkt. Is jullie organisatie of bedrijf, net als wij, overtuigd van de toegevoegde waarde van Howie the Harp™-ervaringsdeskundigen voor jullie organisatie en onze samenleving? En zijn jullie op zoek naar mogelijkheden om deze professionele peer-to-peer hulpverlening te introduceren in jullie organisatie? Of bieden jullie deze vorm van hulpverlening al aan en willen jullie deze uitbreiden? Wij komen graag met jullie in contact!
Download hier alvast de Howie the Harp™ folder voor organisaties en bedrijven.

Informatiebijeenkomsten

Wil je starten met de opleiding? Dan willen we je vragen om eerst naar een informatiebijeenkomst te komen. Tijdens de informatiebijeenkomst geven je nog uitgebreide info over de opleiding, beantwoorden we alle vragen die je hebt en vertellen we je meer over onze selectieprocedure. Meld je even aan door te bellen of mailen naar Karin Nievelstein of Esther Dreibel. Hun contactgegevens staan hieronder.

  • woensdag 1 juli van 9.00 tot 10.30 uur, locatie Taxandriaweg 8A, Waalwijk
  • maandag 17 augustus van 10.00 tot 12.00 uur, locatie Taxandriaweg 8A in Waalwijk

Je mag ook apart even langskomen als je nog vragen hebt. Bel of mail ons en dan maken we gewoon een afspraak. 

De opleidingslocatie gaat verhuizen van Waalwijk naar het nieuwe hoofdkantoor in Tilburg. Het streven was dat opleiding 24 september gelijk daar zou starten. Vanwege de Coronamaatregelen en de verbouwingswerkzaamheden in de nieuwe locatie starten we het eerste half jaar van Howie Brabant in de bestaande locatie in Waalwijk. De tweede helft kun je de opleiding volgen in het nieuwe hoofdkantoor in Tilburg.