Succesvolle uitstroom

In februari was de feestelijke uitreiking van de certificaten voor de studenten van klas 7 van Howie the Harp Brabant. Bijna de hele groep heeft al een baan of een vervolgopleiding in het verschiet liggen. Klas 8 is onlangs gestart en klas 9 start 19 september weer in Tilburg.

Ervaringsdeskundigheid is een vak

Na de ggz omarmen steeds meer organisaties in de sociale sector ervaringsdeskundigheid. Howie the Harp, de opleiding tot professioneel ervaringsdeskundige, voorziet in deze vraag. Studenten leren hoe ze anderen kunnen helpen en hun eigen kennis om te zetten in vakbekwaamheid. Iedere student krijgt les en begeleiding op maat. Iedereen werkt aan werknemersvaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en aan de ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid. Zo worden studenten opgeleid tot professioneel ervaringsdeskundigen die van toegevoegde waarde zijn voor organisaties.

Toewerken naar een betaalde baan

Ken je iemand, of ben je zelf iemand die wil starten met de opleiding tot ervaringsdeskundige? Wil je jouw ervaring benutten om anderen te ondersteunen? Kom dan naar een van de informatiebijeenkomsten op maandag 6 mei, maandag 3 juni en maandag 1 juli in ons trainingscentrum in Tilburg. Liever spontaan? Elke woensdagmiddag ben je welkom bij het inloopuur.

Meer informatie over de opleiding, de folder en filmpjes waarin oud-studenten praten over de opleiding en het vak van ervaringsdeskundige vind je hier.