Hoofddocent Gerwin deed de aftrap met een indrukwekkend verhaal over wat de opleiding Howie the Harp hem gebracht heeft. Vervolgens pakten de oud-studenten de microfoon en vertelden elkaar wat Howie the Harp hen gebracht heeft. Vol trots luisterde het team en alle aanwezigen naar al deze mooie verhalen. Ook heeft een een aantal studenten hun verhaal voor de camera verteld. Binnenkort delen we de filmpjes onze website en socialmediakanalen. 

Volg eerst de training Werken Met Eigen Ervaring

Ken je iemand, of wil je zelf wat met je ervaring gaan doen, met jouw verhaal over de dieptepunten in het leven, en ben je UWV-kandidaat in Brabant? En misschien wil je zelfs wel in februari starten met de opleiding tot ervaringsdeskundige Howie The Harp in Brabant? Meld je aan voor de training Werken Met Eigen Ervaring (WMEE), waar jij gaat ontdekken of werken met jouw eigen ervaring echt iets voor jou is. Het is een goede voorbereiding voor onze opleiding van Howie the Harp. 

Wat kan je verwachten in de training WMEE?

Je onderzoekt met elkaar of je wil werken met jouw eigen ervaringen, je doet je herstelverhaal en er zijn gastsprekers die werkzaam zijn als ervaringsdeskundige. Het begrip ‘Herstel’ komt aan bod, en hoe werkt dat bij jou? Ook leer je wat de fases van herstel zijn en de weg van ervaringskennis naar ervaringsdeskundigheid. We doen oefeningen met communicatie en verder onderzoek waar opleidingen zijn en werkvelden voor ervaringsdeskundigheid. De training wordt gegeven door coaches van Howie The Harp.

We starten 8 januari met deze cursus WMEE. De cursus wordt gegeven op iedere maandag-, woensdag- en donderdagochtend in de maand januari. Iets voor jou? Bij het UWV zijn mogelijkheden om de WMEE vergoed te krijgen. Als meer wil weten kan je je vraag mailen naar [email protected]

Nieuwe klas Howie the Harp start binnenkort

Wil je 15 februari 2024 ook starten met de opleiding tot professioneel ervaringsdeskundige? Je kan op verschillende manieren kennis komen maken. 

Informatiebijeenkomsten
We nodigen je van harte uit om naar een informatiebijeenkomst te komen. Je krijgt dan uitgebreide informatie over de opleiding, we beantwoorden alle vragen die je hebt en we vertellen je meer over onze selectieprocedure. Elke maand kun je deelnemen aan een informatiebijeenkomst van 10.00 tot 12.00 uur op de trainingslocatie Zuiderkruisweg 1 in Tilburg. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers. We organiseren informatiebijeenkomsten op maandag 8 januari en maandag 5 februari 2024. Mail je even naar [email protected] om je aan te melden?

Inloopuur: loop woensdagmiddag binnen wanneer het jou past zonder aanmelden.
Elke woensdag (maar niet op woensdag 27 december) ben je van harte welkom bij het inloopuur van 13.30 tot 14.30 uur in ons trainingscentrum, Zuiderkruisweg 1 in Tilburg. We geven je informatie over de 1-jarige opleiding tot professioneel ervaringsdeskundige en beantwoorden al je vragen. Je hoeft je vooraf dus niet aan te melden. Loop gewoon bij ons binnen en onze receptionistes wijzen je de weg. Wij zorgen voor koffie, thee en iets lekkers.

Professioneel werken met ervaring, want ervaring werkt!

Misschien is dit jouw pad naar een betaalde baan. Dan wil je weten wat de opleiding inhoudt, oplevert wat de opleiding uniek maakt. Lees alles over de opleiding tot professioneel ervaringsdeskundige hier op onze website.