Overzichtsfoto van alle schilderijen Dag van de Vrijwilliger 2022 Overzichtsfoto van de schilderen van de Dag van de Vrijwilliger2
Een impressie van de schilderijen die tijdens de middag zijn gemaakt.

Vrijwilliger zijn

Binnen RIBW Brabant gaan vrijwilligers vaak samen met onze cliënten een wandeling maken, sporten, een spelletje spelen of komen ze regelmatig een praatje maken. Sommige cliënten kunnen wat extra ondersteuning gebruiken door samen met hen boodschappen te doen of een klusje uit te voeren. Doordat vrijwilligers dit samen met onze cliënten doen wordt hun sociale netwerk vergroot en groeit de aansluiting bij de maatschappij. Hartstikke belangrijk dus.

Ook vrijwilliger worden?

Wil jij iets betekenen voor mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Word dan vrijwilliger! Wij zijn altijd op zoek naar extra vrijwilligers. Je kunt zelf aangeven hoeveel uur je aan de slag wil gaan en wat je precies zou willen doen. Enkele uren in de week naast een betaalde baan of enkele dagen in de week? Alles is mogelijk!

Kijk op onze website voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator Mariëlle voor de Poorte: [email protected].