Open over kwetsbaarheden

Het inzetten van eigen ervaringen kan baat hebben voor het herstelproces van mensen met een kwetsbaarheid. In de oriëntatietraining ‘Hulpverlener met ervaring’ is dat het uitgangspunt. Hulpverleners nemen immers niet alleen kennis vanuit hun opleiding mee, maar ook vanuit hun eigen leven. Die levenservaring kan waardevol zijn in de begeleiding en ondersteuning van het herstelproces van cliënten.

Herkenbaar?

Ontdek in de film of het iets voor jou is! Op onze website lees je meer informatie zoals locatie, data en kosten van de Oriëntatietraining ‘Hulpverlener met ervaring’. Ook vind je daar de trainingsresultaten en ervaringen van eerdere deelnemers. Beleidsmakers en een programmamaker Ervaringsdeskundigheid over de training: “Wij vinden het belangrijk dat collega’s opener worden over hun kwetsbaarheden, omdat dit veel oplevert in het contact met cliënten en dus tot betere zorg leidt.”

Gratis workshop

Wil je eerst ervaren hoe de training is? Kom dan donderdag 12 oktober naar de gratis workshop van 15.00 tot 17.00 uur in onze eigen trainingslocatie op de Zuiderkruisweg 1 in Tilburg. Aanmelden doe je door te mailen naar [email protected]