Pak je kans en word professioneel ervaringsdeskundige

Heb je interesse? Lees de compacte flyer meld je aan voor een van onze informatiebijeenkomsten via Zoom en die indien mogelijk plaatsvinden aan de Taxandriaweg 8a in Waalwijk (volgens de RIVM maatregelen). Vanwege het coronavirus hebben we de start van het verschoven naar 24 september. De opleidingslocatie gaat verhuizen van Waalwijk naar een nieuwe locatie in Tilburg. Het streven was dat opleiding gelijk daar kan starten, maar vanwege de Coronamaatregelen en de verbouwingswerkzaamheden in de nieuwe locatie starten we in de bestaande locatie in Waalwijk.

Wij gaan via ZOOM een informatiebijeenkomst organiseren en ook een workshop ronde. De selectiegesprekken vinden op gepaste afstand plaats op de trainingslocatie aan de Taxandriaweg 8a in Waalwijk. De data zijn:

Maandag 15 juni ZOOM informatiebijeenkomst van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Maandag 22 juni ZOOM workshop ronde van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Maandag 29 juni selectiegesprek op afspraak op de trainingslocatie aan de Taxandriaweg 8a in Waalwijk. Het gesprek duurt ongeveer anderhalf uur.

Maandag 17 augustus informatiebijeenkomst via ZOOM en indien mogelijk op de Taxandriaweg in Waalwijk van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Maandag 24 augustus ZOOM en indien mogelijk op de Taxandriaweg 8a in Waalwijk van 10.00 uur tot 12.00 uur.
Maandag 31 augustus selectiegesprek op afspraak op de trainingslocatie aan de Taxandriaweg 8a in Waalwijk. Het gesprek duurt ongeveer anderhalf uur.

Van cliënt naar student naar collega, hoe mooi is dat!?

Karin, Senior Trainer met ervaringsdeskundigheid, vertelt enthousiast: “Sinds twee jaar werkt ons team bestaande uit Esther, Brenda, Jolinda en ik bij de opleiding Howie The Harp. Deze eenjarige opleiding tot ervaringsdeskundig medewerker is hard werken! Je start met 4 maanden theorie. Vier dagen per week ga je naar school en op vrijdag volg je een e-learning en heb je een reflectie van jezelf over de afgelopen week. Je zit in een klas klas samen met 30 medestudenten met allemaal een psychische kwetsbaarheid. Het groepsproces, de herstelverhalen, de werkgevers vaardigheden die je traint en het aanbod van diversiteit van docenten en lesstof, maken dat je daarna de overstap kan maken om stage te gaan lopen. Je gaat zelf op zoek naar een geschikte stageplaats.
Als coach is mijn werk erg leuk om te doen. Ik coach studenten door aan te sluiten bij de student, door te spiegelen, door afspraken te maken. Ieder mens is anders en dat vraagt ook om een diversiteit van aansluiten en coaching. Dat vind ik erg mooi van dit beroep. Ik werk vanuit intuïtie, kennis en ervaring. Hoe mooi is het als je van ver komt, jezelf door kan ontwikkelen. Van cliënt naar student naar collega. Ook ontstaan er vriendschappen tijdens de opleiding. Doordat je meerdere rollen gaat krijgen helpen die ook mee in jou ontwikkeling. Hoe mooi is dat!?”

Aanmelden voor een van de informatiebijeenkomsten kan door te mailen naar howietheharp@ribwbrabant.nl. Karin Nievelstein staat je graag te woord via 06-15562440.