Vers en gezond

Ons concept is vers & gezond, oftewel: vers bereide producten met heerlijke verse groenten. Wij werken met groenten in de hoofdrol. Ze vormen het hart van het bord. De mooiste groenten combineren we op creatieve wijze met naar believen vlees, vis of plantaardige producten. Ook zijn we gespecialiseerd in diverse dieetwensen en de juiste voeding bij allergieën.

Leren werken in een restaurant

Snijden van groenten, maken van gerechten, bedienen aan tafel, schoonmaken, opruimen, bestellingen doen… Alles wat er gebeurt in een restaurant, gebeurt ook bij Waanzinnig. Een mooie plek om onder begeleiding je horecavaardigheden op te bouwen, zoals omgaan met werkdruk, flexibele werktijden en omgaan met diverse wensen van gasten. Je kunt hier vanuit ieder niveau instromen. De leer- werkcoaches begeleiden jou in jouw proces. Van hieruit is doorstroming mogelijk naar een reguliere baan en/of scholing. Lees ook de mooie ervaringen van de horecatoppers die er nu werken.

Zie voor meer informatie de website: restaurantwaanzinnig.nl

Leren werken als gastheer of gastvrouw

Vind je het leuk om voor mensen te zorgen, maar wil je niet in de horeca werken? Dan kan je ook aan de slag op één van onze locaties in Midden-Brabant bij de receptie en als gastheer- of vrouw. Lees hier meer over op de pagina over ons leer- en werkproject Dienstverlening

Waanzinnig@Home productlijn

Houten plank met receptenboek en potjes olie, azijn en kruiden. Ondanks de bizarre coronatijden, leidt het gelukkig af en toe ook nog tot iets moois! De deelnemers van restaurant Waanzinnig hebben samen met de koks en leer- werkcoaches een volledige Waanzinnig@Home productlijn bedacht. Zo kun je altijd ook thuis genieten van de heerlijke huisgemaakte producten van restaurant Waanzinnig!

Neem een kijkje op onze website en bekijk onze productlijn en bestel snel via info@restaurantwaanzinnig.nl of 013 5425229. Verwen jezelf of een ander met een heerlijk cadeau!

Werken bij Restaurant Waanzinnig

YouTube thumbnail

Contact of aanmelden

Wil je meer informatie over werken, dagbesteding of leren? Onze leer-werkcoaches helpen je graag verder!  

Wil je je aanmelden? Klik dan hieronder voor het aanmeldformulier.

 

 

 

Contact