Biologisch en vegetarisch

In dit succesvolle restaurant werken scheelt zo goed als niets van werk in een ander restaurant. Waanzinnig heeft een naam opgebouwd van een goedlopend restaurant met veel biologische producten en een ruime keuze voor vegetariërs. 

Leren werken in een restaurant

Snijden van groenten, maken van gerechten, bedienen aan tafel, schoonmaken, opruimen, bestellingen doen… Alles wat er gebeurt in een restaurant, gebeurt ook bij Waanzinnig. Een mooie plek om onder begeleiding je werkvaardigheden op te bouwen, zoals omgaan met werkdruk, flexibele werktijden en omgaan met diverse wensen van gasten. Deze werkplek is voor iedereen die behoorlijk zelfstandig kan werken en kan omgaan met werkdruk. Van hieruit is doorstroming mogelijk naar een reguliere baan en/of scholing. Lees ook de mooie ervaringen van de horecatoppers die er nu werken.

Zie voor voor meer informatie de website www.waanzinnigtilburg.nl

KREW

Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou kan betekenen neem dan contact met ons op via 013- 5425229 en per mail via info@restaurantwaanzinnig.nl. We nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek. Ook kun je contact opnemen met leerwerkcoach Niels van den Broek, leerwerkcoach, bereikbaar via 06-57221264 of Katelijn Ardts, leerwerkcoach, bereikbaar via 06-21206937. In dit filmpje stellen Niels en Katelijn zichzelf in een minuut aan je voor en zie je hoe gastvrij Restaurant waanzinnig is. Graag tot ziens!

 

Werken bij Restaurant Waanzinnig

YouTube thumbnail