Vers en gezond

Ons concept is vers & gezond. Ofwel: vers bereide producten met heerlijke verse groenten. Wij werken met groenten in de hoofdrol. Ze vormen het hart van het bord. De mooiste groenten combineren we op creatieve wijze met naar believen vlees, vis of plantaardige producten. Ook zijn we gespecialiseerd in diverse dieetwensen en allergieën.

Leren werken in een restaurant

Snijden van groenten, maken van gerechten, bedienen aan tafel, schoonmaken, opruimen, bestellingen doen… Alles wat er gebeurt in een restaurant, gebeurt ook bij Waanzinnig. Een mooie plek om onder begeleiding je werkvaardigheden op te bouwen, zoals omgaan met werkdruk, flexibele werktijden en omgaan met diverse wensen van gasten. Je kunt vanuit ieder niveau hier instromen. De leer- werkcoaches begeleiden jou in jouw proces. Van hieruit is doorstroming mogelijk naar een reguliere baan en/of scholing. Lees ook de mooie ervaringen van de horecatoppers die er nu werken.

Zie voor meer informatie de website www.restaurantwaanzinnig.nl

Leren werken als gastheer of gastvrouw

Vind je het leuk om voor mensen te zorgen maar wil je niet in de horeca werken? Dan kan je ook aan de slag op één van onze locaties in Midden-Brabant bij de receptie en als gastheer- of vrouw. Lees hier meer over op de pagina over ons leer- en werkproject Dienstverlening

Werken bij Restaurant Waanzinnig

YouTube thumbnail

Contact met KREW

Wil je meer informatie over werken, leren of dagbesteding? Onze leer-werkcoaches helpen je graag verder! 

 

 

 

Contact