Hulp nodig?

Financiën en administratie

Moeite met financiën en administratie. Dit speelt bij bijna al onze cliënten als ze bij ons komen. Al lijkt het soms een zwart gat, toch zijn er allerlei mogelijkheden om geldproblemen aan te pakken en echt op te lossen. Ontdek hoe wij je verder kunnen helpen! 
Financien-en-administratie-RIBW-Brabant

Samenhang

Geldproblemen staan nooit op zichzelf. Schuldenlasten kunnen veel stress veroorzaken en daarmee een negatieve invloed hebben op alle andere leefgebieden. Daarom is onze hulp op financieel gebied altijd in samenhang met onze ondersteuning op het vlak van wonenwerken/daginvulling en>sociale relaties en gezondheid.

Ondersteuning bij geldzaken

Post niet openmaken of weggooien: het lijkt het makkelijkste, maar uiteindelijk lost het natuurlijk niets op. Samen met je begeleider maak je een financiële planning: hoeveel heb ik te besteden, welke rekeningen komen eraan? Het gaat erom nieuwe, gezonde gewoonten rondom geld aan te leren. Dat brengt rust en duidelijkheid. En bovendien trots: ook jij kunt met geld omgaan, net als anderen!

Gezond krijgen van financiën

Ook als de situatie complex is, bieden we ondersteuning om alles weer goed op de rails te krijgen. Hiervoor werken we samen met specialisten van het Financieel Bureau Brabant Denk aan het opstarten van schuldhulpverlening, contact met de belastingdienst en zaken rondom je uitkering. Je persoonlijke begeleider is je aanspreekpunt hiervoor.
Hulp nodig?
Heeft u uit te besteden productie- en montagewerk of bent u op zoek naar gedreven medewerkers en of ...
Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende ...
Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant ...