Howie the Harp™ bij Howie Brabant

20 oktober 2019
Eenjarige opleiding tot ervaringsdeskundige waarin je leert jouw ervaring om te zetten naar ervaringskennis. Howie the Harp is er voor iedereen met een psychische kwetsbaarheid. Wil je jouw ervaring benutten om anderen te ondersteunen en wil je toewerken naar een betaalde baan? Word professioneel ervaringsdeskundige!

Ervaring werkt voor studenten

Howie the Harp™ is bijzonder omdat jouw herstelproces en dat van jouw medestudenten deel uitmaakt van het totale leerproces. Je leert persoonlijke ervaringen van enige afstand bekijken en haalt er eigen levenslessen uit.  Zo zet je jouw ervaring om naar ervaringskennis. Het is die kennis die jou en jouw medestudenten onderscheidt van klassiek opgeleide hulpverleners. Vanuit ervaringskennis en theoretische kennis werk je toe naar de professionele praktijk van een ervaringsdeskundige. De unieke eenjarige opleiding kun je in voorjaar 2020 weer volgen bij Howie Brabant in Waalwijk. 

Download hier de folder voor studenten. Heb je interesse? Lees de compacte flyer en meld je aan voor een van onze informatiebijeenkomsten, op maandag van 10.00 tot 12.00 uur in Waalwijk op 3 februari, 2 maart en 6 april 2020. De opleiding start dit voorjaar in Waalwijk aan de Taxandriaweg 8a. We staan je graag te woord via 06-46610850, of mail naar howietheharp@ribwbrabant.nl

Kansen voor organisaties en bedrijven

Mensen ondersteunen bij hun herstel met professionele inzet van eigen ervaringen. Tijdens de opleiding werken studenten gericht aan hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast maken zij zich beroepsvaardigheden eigen om als ervaringsdeskundige aan de slag te gaan in een betaalde baan. Steeds meer gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, maar ook bedrijven doen een beroep op ervaringsdeskundigen. En terecht want het werkt. Is jullie organisatie of bedrijf, net als wij, overtuigd van de toegevoegde waarde van Howie the Harp™-ervaringsdeskundigen voor jullie organisatie en onze samenleving? En zijn jullie op zoek naar mogelijkheden om deze professionele peer-to-peer hulpverlening te introduceren in jullie organisatie? Of bieden jullie deze vorm van hulpverlening al aan en willen jullie deze uitbreiden? Wij komen graag met jullie in contact via bovenstaande contactgegevens. Download hier alvast de folder voor bedrijven en organisaties.
Howie the Harp, ervaring werkt


Zie ook:
De feestdagen staan in het teken van ‘samen’ en ‘iets betekenen voor een ...
KREW, werk en scholing als onderdeel van RIBW Brabant, is verhuisd. Op de open dag op 21 november ...
RIBW Brabant is een unieke werkgever, aldus bestuursvoorzitter Marina Hesen. Zij vertelt over de ...