Even voorstellen... blogger Mariëlle Hoefnagel 1Even voorstellen: Mariëlle Hoefnagel

Mariëlle Hoefnagel werkt als ervaringsdeskundige binnen een woonteam van RIBW Brabant en blogt voor ons iedere maand over haar werk en haar eigen herstel. Ze geeft een inkijkje in haar werk als ervaringsdeskundige en ook hoe haar eigen psychische kwetsbaarheid haar helpt in haar werk. Mariëlle is getrouwd, heeft twee dochters van 18 en 14 jaar, 2 honden en ze woont in Tilburg. 

Een blog schrijven….. Ik schrijf regelmatig mijn gedachten op papier om mijn hoofd leeg te maken, maar een blog schrijven?!
“Waarom heb ik dit idee geopperd?” roept mijn innerlijke perfectionist. “Kan ik dat eigenlijk wel?” vraagt mijn onzekerheid.
“Omdat ik het leuk vind om anderen mee te nemen in mijn wereld van autisme, ervaringsdeskundigheid, mijn gevoelsleven, mijn brein” zegt mijn echte ik.

Samen quizzen met bewoners voor bewustwordingEven voorstellen: Martijn Groenendaal

Martijn Groenendaal is ervaringsdeskundige bij RIBW Brabant.
Hij heeft een blog voor ons geschreven over hoe hij probeert zijn cliënten goed en persoonlijk te begeleiden en tegelijkertijd zijn kwetsbare naaste niet te willen besmetten in de coronatijd. Een mooi en open inkijkje in de dagelijkse praktijk van een collega van ons in de frontlinie.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van wat wij doen op het gebied van herstel? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief!

www.ribwbrabant.nl is vernieuwd