Hulp nodig?

Leer- en werkprojecten in de dienstverlening

Wanneer je interesse uitgaat naar werken op een kantoor kun je op een van onze locaties in Midden-Brabant klantgericht werk te doen bij de receptie en als gastheer- of vrouw. Je kunt hier praktisch aan de slag terwijl je ook werkt aan je communicatieve vaardigheden, nauwkeurig zijn en prioriteiten stellen.
Leer- en werkprojecten vind je bij KREW

Gastheer/-vrouw

Vind je het leuk met mensen om te gaan en te zorgen voor verse koffie, thee en nette werk- en vergaderkamers? Op een flink aantal van onze locaties hebben we plek voor gastvrouwen en -heren. Een leerzame functie, waarin je je discipline, werkritme en sociale vaardigheden kunt ontwikkelen.

Receptie

We hebben diverse locaties waarop receptiewerk te doen is. Dat houdt diverse taken in, zoals de telefoon beantwoorden, bezoekers ontvangen en lichte administratieve werkzaamheden. In ieder geval op onze werkplek in de Ledeboerstraat in Tilburg.

Meer weten? Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou, of voor jouw bedrijf, kan betekenen neem dan contact met ons op via 013-3020175 en per mail via krewmailgroep@ribwbrabant.nl We nemen graag de tijd voor een oriĆ«nterend gesprek. Ook kun je contact opnemen met leerwerkcoach Annet de Laat, bereikbaar via 06-11706413 en Christ van Wanrooij, leerwerkcoach, bereikbaar via 06-50216077. 
Hulp nodig?
Heeft u uit te besteden productie- en montagewerk of bent u op zoek naar gedreven medewerkers en of ...
Lijkt het je leuk om bij te dragen aan het ontwikkelen van producten voor uiteenlopende ...
Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant ...