Hulp nodig?

Leer- en werkprojecten in de dienstverlening

Wanneer je interesse uitgaat naar werken op een kantoor kun je op een van onze locaties in Midden-Brabant klantgericht werk te doen bij de receptie en als gastheer- of vrouw. Je kunt hier praktisch aan de slag terwijl je ook werkt aan je communicatieve vaardigheden, nauwkeurig zijn en prioriteiten stellen.
werken-robinson-16-9
Receptie

We hebben diverse locaties waarop receptiewerk te doen is. Dat houdt diverse taken in, zoals de telefoon beantwoorden, bezoekers ontvangen en lichte administratieve werkzaamheden. In ieder geval op onze diverse werkplekken zoals de Nimrodstraat en de Westertorenlaan in Tilburg en de wijkcentra in Tilburg-Noord en Kaatsheuvel.

Gastheer/-vrouw
Vind je het leuk met mensen om te gaan en te zorgen voor verse koffie, thee en nette werk- en vergaderkamers? Op een flink aantal van onze locaties hebben we plek voor gastvrouwen en -heren. Een leerzame functie, waarin je je discipline, werkritme en sociale vaardigheden kunt ontwikkelen.

Meer weten? Wil je weten of en hoe KREW iets voor jou kan betekenen neem dan contact met ons op via 013-5336646 en per mail via krew@ribwbrabant.nl  We nemen graag de tijd voor een oriënterend gesprek. Ook kun je contact opnemen met leer-werkcoaches Ineke Heltzel en Manola Schmitz. Ineke Heltzel is bereikbaar via 06-11706413 en Manola Schmitz via 06-46748025.
Hulp nodig?
Werken aan zelfstandigheid in een gezellige omgeving? Dan kun je aan de slag bij Restaurant ...
Wanneer je interesse uitgaat naar werken op een kantoor kun je op een van onze locaties in ...
In onze begeleiding hebben we ook aandacht voor beweging, sporten, gezond eten. Een gezonde ...